Ministar Edin Ramić dobitnik je Plakete za doprinos u razvoju i ukupnom napretku opštine Vukosavlje

Svečanom sjednicom Skupštine opštine Vukosavlje završeno obilježavanje 8.septembra - Dana opštine Vukosavlje. U sklopu obilježavanja ovog značajnog datuma održane s mnogobrojne aktivnosti kojima je prisustvovao i Edin Ramić, Ministar za raseljene osobe i izbjeglice Federacije BiH, koji je ovom prilikom dobio i posebno priznanje opštine Vukosavlje za doprinos u razvoju i ukupnom napretku ove opštine. Vukosavlje je danas jedan od simbola uspješnog povratka na svoje.

Završnoj svečanosti obilježavanja Dana opštine- svečanoj sjednici Skupštine opštine Vukosavlje prisustvovali su brojni gosti zvanice iz javnog i političkog života, a prigodan program izveli su i učenici Osnovne škole "Aleksa Šantić" iz Vukosavlja.

U svom prigodnom obraćanju prisutnim Načelnik opštine Vukosavlje gospodin Elvir Hadžiomerović je izrazio optimizam i iskazao zadovoljstvo da se Vukosavlje nalazi na dobrom putu da svima koji žive u njemu u narednim godinama bude bolje.

Načelnik Hadžiomerović je pozvao sve prisutne da u okviru svojih mogućnosti pomognu da rezultati razvoja Opštine Vukosavlje budu još bolji.

Skupu su se obratili i gosti dr. Edin Ramić, ministar izbjeglih i raseljenih lica Federacije BiH, potpredsjednik Republike Srpske gospodin Ramiz Salkić i Načelnik općine Odžak Dr. Hajrudin Hadžidedić.

Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica kontinuirano pomaže Vukosavlje u skladu sa vlastitim mogućnostima u istom omjeru kako to radi i prema drugim sredinama u kojima žive povratnici, a rezultati rada vidljivu su u svim dijelovima ove posavske opštine.

Share: