Standard Post with Gallery

Federalno ministarstvo raseljenih: Obnavlja se pet kuća za hrvatske povratnike u Ravnom

U prostorijama Općine Ravno potpisani su ugovori između predstavnika Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica, općinskih vlasti i pet povratničkih porodica kojima će biti izgrađene kuće u Ravnom.

Više
Standard Post with Gallery

POČETAK IZGRADNJE ZGRADE NAMIJENJENE ZA SMJEŠTAJ KORISNIKA KOLEKTIVNOG CENTRA

Koordinator projekta Zatvaranja kolektivnih centara – CEB II u ime Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH Edina Imamović, federalni ministar za raseljene osobe i izbjeglice Edin Ramić, premijer Zeničko-dobojskog kantona Miralem Galijašević i...

Više
Standard Post with Gallery

Ministar Ramić sutra otvara put u Dubravama kod Bosanske Gradiške

Federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić tokom sutrašnjeg dana (26. 10. 2017.) boravit će u službenoj posjeti općini Bosanska Gradiška.

Više
Standard Post with Gallery

Ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica: Navodi o dodjeli sredstava Ćesiru i Brankoviću nisu istiniti

Povodom navoda u javnosti, Federalno ministarstvo raseljenih osoba obavještava javnosti da je riječ o neistinitim navodima, te da firmama “Saraj inžinjering” i “Bosnaplast” nisu dodijeljena sredstva u iznosu 418.250 KM (489.352 KM sa PDV-om).

Više
Standard Post with Gallery

Ministar Ramić sutra u posjeti Janji: Predstavljanje realiziranih projekata

Federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić tokom sutrašnjeg dana (13. 10.) boravit će u službenoj posjeti općini Bijeljina, gdje će u povratničkoj zajednici Janja svečano otvoriti završene infrastrukturne projekte, koja su za potrebe povr

Više